Friday, August 26, 2011

BTS (Back To School) aksesoari


Leto polako prolazi (iako se baš i ne da slutiti po trenutnim vrućinama i vremenu), ali svakako dolazi vreme da se misli na školu, jer nas samo par dana deli od nje. Tako da u radnji od sada možete pronaći razne šnalice, kao i najnovije sa macom Kitty na njima, kao i rajfove. Količina je mala, tako da bolje da požurite i obradujete svoje dete na vreme. Ako vidite neki par koji vam se baš sviđa sa ovih slika, možete i rezervisati na telefon radnje, jer je sve samo po jedan primerak:
011/328 30 68

Cena šnalica sa aplikacijama je 420 dinara (par), a rajfića 320 dinara
























Iako je Like flowers and butterflies jesenja/zimska kolekcija još uvek u skica fazi (očekuje se u radnji tokom septembra) , stigla je najnovija Mim Pi kolekcija za jesen zimu. Od ponedeljka će se raditi na raspoređivanju iste po policama i štenderima, a do tada možete prelistati katalog OVDE ili videti filmić sa modne revije OVDE

Što se tiče Like flowers and butterflies stvari, a opet u vezi sa Macom Kitty, ostale su još 2 haljinice iz Hello Kitty kolekcije i to u veličinama 1/2 i 3/4. Ono što je zgodno kod ovog modela(cena u radnji je 3600 dinara) je to da se može nositi i kao suknja, tako da ga vaše dete može nositi barem nekoliko godina, u jednoj ili drugoj varijanti;)

Hello Kitty shirred dress

Hello Kitty dress skirt

Od ovih šarmantnih roze tufnastih tunikica je ostalo još 2 i to u veličinama 1/2 i 5/6. Odlično izgledaju sa šorcićima, helankama ili farmerkama;)

dotty tunic dress


Srećan polazak u školu svim školarcima, a naročito prvacima,
Kristina i Nina

No comments:

Post a Comment